Morgonstund..

Morgonstund har guld i mun. Eller inte.

Morgonstund har guld i mun. Eller?


Nostalgi

Vet inte om det bara är vi som är födda under 80-talet som kan njuta av och färdas tillbaka ett x antal år av dessa klipp. Men detta är ju så mycket nostalgi som det kan bli för mig iaf. Det är när man tittar på den här typen av youtube klipp som man fylls av en känsla att det fanns en bättre tid. Man ser sig själv sitta där framför TVn helt överlycklig, så lycklig som man var då blir man nog aldrig igen. Drogen Disney: Ultimat nostalgitripp.

Joakim von Anka & tre knattar.

Teenage Mutant Ninja Turtles

Räddningspatrullen.

Bumbibjörnarna.

Luftens hjältar.


Reklamer

Om det är något som stör mig fruktansvärt mycket är det riktigt värdelösa reklamer.

Just nu är det högsäsong känns det som, ska plocka fram två exempel som får mig att vilja göra... dåliga saker mot min TV. Inte för att det är min TV's fel att det görs dåliga reklamer men jag kommer inte riktigt åt de som har gjort dessa värdelösa reklamer.

Till att börja med har vi reklamen som börjar i Blair Witch Project anda, en tjej som berättar hur de skulle ut på något äventyr, musiken börjar lågt men pumpas sedan upp när deras helvetesresa tar fart.

"Jag hörde Lasse ropa, FORTSÄTT UTAN MIG" berättar hon och så ser man en liten tjockis rulla ner för en backe som lutar ungefär lika mycket som ett fartgupp vanligtvis gör. Regnet öser ner.

Första gången jag såg detta tänkte jag, shit, det här måste vara den sämsta filmtrailern jag sett i hela mitt liv.

"Janne gav upp på natten" säger hon med skrämd återberättande röst, så ser man hur Janne faller ihop som en sopa.

BUHUHUH "JAG VAR SÅ RÄDD" lipar hon, plötsligt såg hon ett ljus, den fanns på riktigt!

NET ON NET LAGERLOKALER - LITE SÄMRE PLATSER - BÄTTRE PRISER

...........

Den som kom på den här reklamen och samtidigt fick betalt borde fan ha medalj för att göra sitt jobb fruktansvärt dåligt och samtidigt tjäna pengar.
Han har väl förhoppningsvis inget jobb kvar nu iofs. Det måste vara fler än jag som hatar den här reklamen? Eller vill dom att man ska hata reklamen? Det gör inte att jag tycker om Net On Net så då har dom misslyckats ganska fatalt.

Nästa inlägg ska jag presentera en annan reklam som stör mig något oerhört. Misslyckandet jag berättade om här ovanför är otroligt löjlig men nästa är fan ännu värre och då är det illa.


Varför är det så sjukt kul?

Varför är det så sjukt kul att jävlas med folk som har däckat? Jag skulle utan tvekan kunna skippa utgång när man har förfestat och en polare har fått i sig alldeles för mycket och du själv är precis lagom för att kunna ha grymt kul åt det. Bara hålla på med massa sjuka idéer i 4 timmar när man har en polare som har däckat i ett rum och är så pass borta att han inte vaknar av att man:

1. Rakar av hår
2. Häller olika saker på honom. 
3. Lägger en kondom fylld med "blod" bredvid honom för en härlig upptäckt dagen efter. 
4. Skrattar konstant.
5. Begraver honom i böcker som läggs över hela honom förutom ansiktet så han ska få lite luft, man vill ju inte vara elak.

Det var nämligen en god vän som lyckades få i sig en hel del, vi var först hemma hos honom och förfestade, därefter drog vi på en husfest men han bara försvann, och vi gick tillbaka hem till honom för att se vart han tog vägen, han öppnar dörren helt naken, täcker dock sina private parts som att han står i muren innan en frispark i fotboll.

"Vad fan håller du på med?" frågar vi.

Hans ögon är inte riktigt med, han vinglar lite. "Jag mår illa." säger han och drar sedan en mästarspya rakt framför sig på sin egen matta. Sedan tittar han upp, "Jag måste sova." och sedan faller han i sin säng och tvärdäckar.

Då har man inget val, man måste jävlas. No matter the consequenses. =D

Det roligaste är när han ringer dagen efter och har hittat den blodiga kondomen och är livrädd: "VAD FAN GJORDE JAG IGÅR?!!"

Killen i kön

Jag kom nyss hem från affären där en väldigt rolig situation uppstod, en sån situation som man inte hade velat missa men den är samtidigt så pinsam så att man lider lite själv när man skrattar åt det.

Jag står i kön till kassan och väntar på min tur och har en 13-14årig pojke, dessutom väldigt småväxt, precis framför mig i kön.

Jag ser honom plocka upp 3 dosor snus och 2 paket cigaretter på rullbandet och ser en tant bakom mig titta väldigt misstänksamt på honom samtidigt som man själv vet precis vad som kommer att hända. Han darrar lite i händerna sådär lagom och det förstärker ju inte direkt hans chanser att lyckas med sin lilla kupp.


Han kommer fram till kassan och en ung tjej sitter där. "Legitimation tack." säger hon direkt när den stackars pojkens snusdosor och cigarettpaket åker fram till henne.


"Japp.." säger han och försöker låta självsäker men låter tyvärr väldigt tonårig på rösten och sträcker fram sin legitimaton..


Självklart är det inte ett ID-kort eller ett körkort han har i handen, utan dessutom ett pass.


Herregud vad pinsamt det här kommer att bli tänker jag medans jag står där och ler lite lagom bakom honom för jag njuter ju samtidigt av denna situation med tanke på att jag bara är en åskådare som kommer att få gratis underhållning.

Hon tar passet, kollar på det väldigt mycket längre än man vanligtvis gör när man kollar någons legitimation, och sedan säger hon det självklara: "Det är inte du på den här bilden."

Skämta bort det lite snyggt nu tänker jag, så slipper du massa pinsamheter. Säg något i stil med "Man måste ju försöka iaf :)".


Nej nej, han drar till med världens mest meningslösa kontring med ännu mer darrig röst: "Jo, det är det visst :("


Kassören svarar: "Nej, det är din brorsa, jag känner honom förstår du."


Han plockar darrhänt tillbaka sina "varor" och välter ner några tuggummipaket under tiden sedan skyndar han sig ut från affären och alla nickar och skrattar lite lätt åt situationen, sedan kommer jag fram till kassan och köper ut ett cigarettpaket till min lillebror och är en rolig situation rikare.


Blogg?!?!

Jaha, om man skulle testa sig på det här med att blogga. Kommer kanske inte skriva ofta, men när jag skriver kommer det att vara jävligt bra! Eller ja, inte jävligt bra, men ganska bra.

Jag kan ha lite sjuka idéer i huvudet ibland och det kanske kommer att återspegla sig nån gång ibland.

Är en kille på 20 år för övrigt så kan man sätta lite saker i perspektiv av det jag skriver om.

Enjoy!


RSS 2.0